WellCareMedicalCentre.com

Kokosový olej: Vlastnosti a použití

L ‚ kokosový olej je rostlinný produkt, který se získá stlačením sušené zralé kokos. Kromě obsahu stop vitamínu E je kokosový olej složen z 85% nasycených tuků. Ty jsou strukturně odlišné od těch, které v jiných potravinách, jak jsou reprezentovány především o středně dlouhém řetězci triglyceridu, které - v porovnání s pacienty s dlouhým řetězcem, škodlivé pro zdraví. - jsou použity okamžitě metabolismu jako energie, která nejsou pro akumulování

vlastnosti kokosového oleje

s příjemnou chutí a její parfém, kokosový olej je také oceňují kuchaři, kteří jej používají jako životaschopná alternativa k olejnatých semen. má sytící efekt a pomáhá snížit hladinu cholesterolu . Zvlášť v zahraničí je považováno za jakýsi elixír krásy, tajná zbraň, aby hydratují pokožku (udržuje jej vláčný a mladší), který herečky, zpěváci a modely vejde šťastně v každodenní krásu rutiny. Kokosový olej je vynikající idrantante po celém těle a pomáhá zabránit vzhled strií

silný efekt anti-aging v důsledku přítomnosti antioxidantů:. Kokosového oleje zábaly na tváři, pokud jsou aplikovány nepřetržitě, mohou pomoci při zpomalení vzhledu vrásek. Kromě toho, že je ideální jak po slunce hýčkat vaši pleť po náročném dni na pláži.

Jeho účinky jsou také prospěšné pro péče o vlasy , a to zejména pro ty, suché a bez života. A opět, kokosový olej může být použit jako odstraňovač , jak to může odstranit nejodolnější make-up a je dobrý lék proti popraskání rtů, drobných kožních ran a bodnutí komárem .

Jak používat kokosový olej

kokosový olej může být použita, aniž by zneužití, na tisíc způsobů. Pojďme zjistit ty hlavní

  • v okně Vlastnosti kuchyňské :. Pokud je to ekologické a není smíchán s jinými oleji, může být kokosový olej použít jako součást domácí úpravy, a to zejména s ohledem na dezerty. , Lehce stravitelné a zvyšují pocit sytosti
  • kokosový nápoj : přirozeně nízký obsah kalorií a tuku, kokosový ořech voda (který je extrahován z kokosových ořechů), je alternativou k energetické nápoje, a to díky perfektní směs elektrolytů, sacharidů, vitamínů, aminokyselin a dalších živin
  • přírodní kosmetické :. to je skutečný lék je zachovat jak zvýšit přirozenou krásu. Zejména kokosový olej se používá oživit vlasy a odstranění lupů, ale také anti-aging krémy a zvlhčovače
  • Vlastnosti antibakteriální : je opatřen antibakteriálním - tedy i pro venkovní použití. - Kokosový olej je vhodný k ošetření pokožky, vyznačující se přítomností akné. Samozřejmě za předpokladu, že se jedná o produkt biologického původu
  • Enemy cholesterol :. Kokosový olej neusnadňuje zvýšení špatného cholesterolu, což představuje vynikající podporu v oblasti prevence patologií ‚kardiovaskulární systém
  • bělení zubů :. přírodní antibiotikum, které mohou chránit zdraví úst, kokosový olej je životaschopný zbraň proti zubnímu kazu, neboť působí proti bakteriím, které způsobují vzhled. Může to být hodný náhražkou za ústní vodu

Kokosový olej:. Pozor na kalorie

Široce používané v tropických zemích - z Indie na Srí Lanku, z Filipín do Thajska, Filipín - kokosového oleje (který se získává z ochuceného ovoce kokosového ořechu) představuje spojence pro krásu a blahobyt. Nezapomeňte však, že u předisponovaných subjektů by mohlo dojít k intoleranci nebo alergii .

Jelikož se jedná o vysoce kalorické potraviny, doporučuje se nepřesahovat doporučené dávky a vložit ji do vyvážené a pestré stravy. Jak zachránit kokosový olej? Ve vzduchotěsných nádobách před světlem, teplem a vlhkostí, čímž se zabrání, kteří ztratí všechny jeho vlastnosti

Prohloubit Více:. různé druhy tuků

Viz Též